MENIU

Marica: "Vom învinge şi Serbia, şi Austria, dar pentru asta avem nevoie de sprijinul suporterilor"

Foto: ciprianmarica.com

Atacantul României, Ciprian Marica, a declarat, joi, că îşi doreşte ca suporterii echipei naţionale să renunţe la "răfuielile" cu jucătorii proveniţi de la echipe de club rivale şi să îi susţină pe tricolori pentru a câştiga dubla cu Serbia şi Austria, din preliminariile CM 2010.

"Meciul cu Croaţia este o repetiţie extrem de necesară pentru partida cu Serbia. De aceea sper să facem un joc bun, să învingem, să avem alături un public numeros şi fierbinte. Ar fi timpul ca suporterii naţionalei să renunţe la răfuielile cu jucătorii proveniţi de la echipe de club rivale. Reprezentăm România şi jucăm pentru toţi românii. Ne dorim enorm să le putem oferi o bucurie în vremurile astea când greutăţile par să nu se mai termine. Vom învinge şi Serbia, şi Austria, dar pentru asta avem nevoie de sprijinul lor. Eu nu pot să uit ce atmosfera deosebită au facut românii la Euro, smulgând aplauze la scenă deschisă celor care ne-au tot criticat", a declarat Marica pe site-ul său personal.

Atacantul îşi doreşte să înscrie în partida cu Croaţia, pentru a dedica golul mamei sale. "Până la urmă, important e să învingem, dar eu chiar îmi doresc mult să dau un gol, pe care să-l dedic mamei mele. A fost ziua ei şi m-aş bucura mult să-i fac cadou un gol la naţională", a mărturisit jucătorul.

Partida amicală România-Croaţia va avea loc miercuri, 11 februarie, de la ora 20:45, pe stadionul Steaua.
Mai multe articole despre:
Austria Serbia naţionala suporteri Ciprian Marica