MENIU

Marian Rada: Am controlat jocul, mai ales în a doua repriză pe care am dominat-o destul de clar

Foto: sport365.ro

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a declarat la finalul meciului terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 0-0, că echipa sa ar fi meritat să câştige derby-ul.

"Am controlat jocul, mai ales în a doua repriză pe care am dominat-o destul de clar. Păcat că nu am fost atenţi, în special la bara lui Pitbull. Terenul le-a creat feste jucătorilor, însă eu zic că dacă aveam puţin mai multă determinare puteam câştiga. Linia de fund şi-a făcut datoria, în condiţiile în care orice alunecare poate fi interpretată pe acest teren. Trag la campionat cu echipa până nu mai avem şanse matematice, să fie clar!", a declarat Marian Rada la GSP TV.

Rada a mai spus că s-a pus problema ca meciul să fie oprit, din cauza ninsorii, dar că cele două echipe au dorit ca meciul să continue.

"A fost o propunere să se întrerupă jocul şi să se reia sâmbătî, dar şi noi, şi gazdele, ne-am pus de acord să continuăm", a mai spus Rada.

CFR Cluj şi Rapid au încheiat la egalitate partida disputată la Cluj, într-un meci desfăşurat în condiţii meteo foarte grele.
Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj Rapid Marian Rada Etapa a 20-a