MENIU

Marian Oprişan despre Sorina Plăcintă: Nu are nicio legătură cu sportul şi tineretul

Foto: News In

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, pentru Newsin că noul ministru al Tineretului şi Sportului nu are nicio legătură cu sportul şi cu tineretul şi a caracterizat-o pe Sorina Plăcintă ca fiind un om de afaceri care \"şi-a cumpărat mandatul de senator\".

"Consider că PD-L avea opţiuni mai bune. Nu are nicio legătură cu sportul şi cu tineretul doamna Plăcintă, n-a făcut nimic în viaţa ei pentru tineret şi pentru sport. Îi urez succes!", a declarat, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan.

Oprişan a adăugat că Sorina Plăcintă este "un om de afaceri care şi-a cumpărat mandatul de senator".

Doamna Placintă a fost aleasă senator în colegiul 41 din Judeţul Vrancea la alegerile trecute. Preşedintele Consiliului Judeţean spune că doamna Placintă şi-a cumparat atât mandatul de senator, cât şi pe cel de ministru, că ea nu ar avea de fapt nicio legatură cu Tineretul şi nici cu Sportul şi fiind lipsită calităţi manageriale.

Mai mult, Marian Oprişan prevede că familia Placintă va fi nevoită să facă disponibilizari la fabrica de textile pe care o deţine în Focşani.

Sorina Luminiţă Plăcintă a fost aleasă senator în colegiul uninominal 1 din Circumscripţia electorală 41 Vrancea, este membru al Comisiei pentru afaceri europene şi vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură.