MENIU

Marcel Ciolacu, după ședința PSD: „Avem un candidat pentru funcția de prim-ministru. Săptămâna viitoare, România va avea un guvern”

Marcel Ciolacu - președintele PSD

Marcel Ciolacu - președintele PSD a declarat, miercuri seara, după ședința din partid, că săptămâna viitoare România va avea guvern.

„Vreau să vă anunț că atât cu Kelemen Hunor și Florin Cîțu vorbim zilnic de foarte multe ori la telefon că e normal să facem asta. Astăzi colegii mei au votat ca eu să fiu premier din partea PSD, vreau să le mulțumesc. Este important ce hotărăsc colegii mei, nu partenerii. PSD are un candidat pentru funcția de prim-ministru al României. În urma negocierilor vom vedea ce se va întâmpla. Nu suntem așa de brutali în exrpimare, dar cred că suntem clari”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seara.

Întrebat de ce s-a anulat întânirea cu PNL, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu erau finalizate textele. Cred că mâine reluăm”.

„Săptămâna viitoare, România va avea un guvern. Este o obligație, lumea nu mai are răbdare. Toți președinții suntem de acord că săptămâna viioare să avem un guvern”, a spus Ciolacu.

 

Mai multe articole despre:
negociere coalitie majoritate guvern psd conditii