MENIU

Mara: "Treptat se va face reconstrucţia echipei naţionale, va fi un grup de jucători care vor fi chemaţi constant"

Foto: NewsIn

Tricolorii se pregătesc pentru meciul de sâmbătă cu Lituania de la Marijampole şi vor neapărat o victorie.

După ce Dinamo a pierdut duminică titlul în faţa formaţiei FC Braşov, Dănciulescu îşi adună toate forţele pentru meciul cu Lituania.

"Sper să fac cât mai bine şi să mă detaşez de celelalte probleme şi să joc cât pot eu de bine, nu trebuie să demonstrez nimănui, trebuie să-mi demostrez mie că pot face faţă şi la alt nivel. Sigur nu este un moment foarte fericit având în vedere ce s-a întâmplat în ultimul timp, trebuie să mă detaşez şi cu siguranţă mă voi detaşa, sunt alt jucător aici la echipa naţională", a declarat Ionel Dănciulescu.

Răzvan Lucescu le-a dat deja câteva sfaturi jucătorilor. "Răzvan ne-a încurajat, ne-a sfătuit să ne axăm şi să ne gândim pe ce avem de făcut aici la echipa naţională chiar dacă este tânăr este un antrenor foarte bun, avem un respect mare pentru el, noi o să dăm totul pe teren, ascultăm tot ce ne spune el, ideile tactice le vom aplica pe teren. Ne încurajează, ne spune că trebuie să fim cei mai buni, să ne dorim victoria, cred că echipa se va face în timp, cu adevărat se va putea vorbi de naţională în următoarele preliminarii. Eu cred că Răzvan a făcut un lucru bun, cunoaşte foarte bine jucătorii şi campionatul intern, noi trebuie să demonstrăm că alegerea lui a fost bună, treptat se va face reconstrucţia de care se vorbeşte, va fi un grup de jucători care vor fi chemaţi constant. A reuşit să creeze un grup unit, la fel cred că la naţionala României, se va intâmpla la fel, toţi venim cu un mare entuziasm şi cu o mare dorinţă", a declarat Bogdan Mara.

Bogdan Mara este entuziasmat de convocarea sa la naţională şi este pus pe fapte mari. "Sperăm să câştigăm toate meciurile, meciul următor are o miză foarte mare, pentru toată lumea. Românii sunt dornici să vadă o echipă naţională care dă totul pe teren, trebuie să credem, o victorie îţi dă speranţe. Acest meci ne dă încredere pe viitor, nouă, suporterilor. Suntem concentraţi pe ce avem de făcut, să ne pregătim foarte bine pentru meciul de sâmbătă, eu cred că nu va mai fi acelaşi meci din tur, cu siguranţă, îmi doresc să ne întoarcem cu un rezultat bun, victorie.", a adăugat Mara.

"Un meci la echipa naţională are o însemnătate deosebită, miza nu mai este aceeaşi, este să jucăm cât mai bine, şi să demonstrăm că se poate face echipa naţională. Eu zic că cel mai important e sa arăţi pe teren respectul faţă de antrenor", a spus Dănciulescu.