MENIU

Mandorlini, nedumerit: \"Nu ştiu dacă am jucat noi foarte bine sau ei mai slab\"

Andrea Mandorlini, antrenorul CFR-ului

Antrenorul CFR-ului nu-şi putea explica la finalul partidei cu Ceahlăul, scor 2-0, dacă diferenţa de valoare din teren a fost datorată unei evoluţii bune a elevilor săi sau unei prestaţii sub aşteptări a \"lanternei roşii\", care a pierdut la limită în faţa campioanei Unirea, în etapa trecută, 2-3.

\"E uşor acum, după meci, să spunem că Ceahlăul nu a dat o replică prea solidă. Eu am văzut jocul lor cu Unirea Urziceni, când au fost foarte puternici şi se poate spune că ar fi meritat chiar şi o victorie. Nu ştiu dacă am jucat noi foarte bine sau ei mai slab. Eu sunt mulţumit de felul în care se prezintă echipa şi sper ca în continuare să îmbunătăţim aspectele mai puţin bune din jocul nostru. Nu m-a interesat foarte mult scorul în această seară, puteam câştiga la o diferenţă şi mai mare, dar mă mulţumeşte victoria şi faptul că în acest moment suntem pe primul loc. Mai avem un meci în acest an, cu PSV Eindhoven, pe care vreau să-l câştigăm\", a declarat Mandorlini, după victoria cu Ceahlăul.

CFR Cluj s-a impus cu în faţa Ceahlăului, scor 2-0, şi incheie turul pe prima poziţie a clasamentului. Campioana de toamnă ar putea fi însă egalată la puncte (34) de Steaua, Timişoara sau Urziceni, în cazul în care una dintre aceste echipe îşi va câştiga meciurile din ultima etapă a turului. Ceahlăul e \"lanterna roşie\" la finalul turului, cu 10 puncte în 17 etape.

Mai multe articole despre:
Ceahlăul CFR Cluj Andrea Mandorlini