MENIU

Manchester United i-a transferat pe Zoran Tosic şi Adam Ljajic, de la Partizan Belgrad

Foto: UEFA

Manchester United a transferat doi dintre cei mai promiţători tineri jucători ai sârbilor, Zoran Tošić şi Adam Ljajić, de la Partizan Belgrad. Transferul fotbaliştilor a fost confirmat chiar de managerul general al lui United, Sir Alex Ferguson.

Mijlocaşul Tosic, în vârstă de 21 de ani, se va muta pe "Old Trafford" imediat, în timp ce atacantul Ljajić, 17 ani, va mai rămâne un sezon, împrumut, la fosta sa echipă, Partizan.

"Aceste transferuri sunt ultimele pe care le-am făcut în acest sezon. Nu vom mai aduce pe nimeni în ianuarie", a explicat Sir Alex. "Tosic e un fotbalist tânăr care poate juca oriunde pe banda stângă. Scouterii noştri din zonă ne-au dat informaţii despre el de mult timp. Acum a ajuns şi un jucător de bază în naţionala Serbiei. O să-i dăm timp de acomodare. Nu a mai jucat din 10 decembrie, aşa că are nevoie să intre în tempo-ul nostru de joc şi de antrenamente", l-a caracterizat Sir Alex Ferguson pe jucătorul care s-a aflat la un moment dat şi în vizorul lui Poli Timişoara.

Tosic şi Ljajić se vor întâlni la Manchester United cu un conaţional, apărătorul Nemanja Vidić, care a plecat de la rivala Steaua Roşie Belgrad şi a evoluat şi la Spartak Moscova, înainte de a fi transferat de gruparea lui Ferguson.

Deşi cele două cluburi nu au dezvăluit suma de transfer a perechii Tosic-Ljajić pe "Old Trafford", presa engleză anunţă că Manchester ar fi plătit în jur de 17 milioane de lire sterline pentru cei doi jucători.

Mai multe articole despre:
transfer Partizan Belgrad Manchetser United