MENIU

Manchester United, de râsul nou promovatei Burnley. Vezi rezultatele etapei a 2-a din Premier League

Foto: www.thesun.co.uk

Campioana Angliei, Manchester United, s-a făcut de râs în etapa a 2-a a campionatului Angliei. "Diavolii roşii" au pierdut cu 0-1 pe terenul nou promovatei Burnley.

United se pare că nu reuşeşte să treacă peste pierderea lui Cristiano Ronaldo, care nu era doar vedeta echipei, ci şi "dirijorul" ei. Formaţia antrenată de Alex Ferguson a pierdut, miercuri, pentru prima oară în ultimii 41 de ani, cu Burnley, după ce Robbie Blake a marcat în minutul 19, iar portarul Brian Jensen a avut o evoluţie excelentă, reuşind să limiteze proporţiile scorului. El şi-a salvat echipa de la un gol care mai mult ca sigur ar fi întors soarta partidei, când a apărat un penalty executat de Michael Carrick.

Deşi admite că United ar fi putut mult mai mult în meciul cu Burnley, antrenorul campioanei Angliei, Alex Ferguson, nu este îngrijorat de numeroasele ratări ale elevilor săi. "Trebuia să facem mai mult, având în vedere ocaziile şi posesia pe care le-am avut. Lipsa golurilor nu este îngrijorătoare în acest moment, dacă te uiţi la ocaziile pe care ni le creăm", a spus dezamăgit Ferguson.

Alte rezultate înregistrate, miercuri, în etapa a 2-a a campionatului Angliei:

Liverpool - Stoke City  4-0 (Torres 5, Johnson 45, Kuyt 78, N'gog 90+3)

Birmingham City - Portsmouth 1-0 (McFadden 90+2 - penalty)

Hull City - Tottenham  1-5 (Hunt 25 / Defoe 10, 45, 90+4, Palacios 15, Keane 78).

Partida Manchester City - Everton a fost amânată.

Marţi, Chelsea a învins în deplasare, cu 3-1, pe Sunderland, iar o altă nou promovată, Wolverhampton, a învins pe Wigan cu 1-0.

Mai multe articole despre:
Anglia Premier League Burnley