MENIU

Manchester City l-a transferat pe Wayne Bridge, de la Chelsea

Foto: www.chelsea.com

Internaţionalul englez Wayne Bridge s-a transferat de la Chelsea Londra la Manchester City, grupare cu care a semnat un contract pe patru ani şi jumătate, informează AFP.

Fundaşul în vârstă de 28 de ani a trecut cu succes vizita medicală, după care a semnat contractul pe patru ani şi jumătate.

Suma de transfer nu a fost făcută publică de Manchester City, dar presa din Anglia susţine că aceasta se cifrează la 12 milioane de euro.

Bridge, care are 32 de selecţii la naţionala Angliei, nu a jucat prea mult pentru Chelsea de la sosirea sa de la Southampton, în 2003, el fiind rezerva lui Ashley Cole.

Managerul lui City, Mark Hughes, a spus despre primul transfer din acest an al echipei sale: "Bridge este un jucător pe care îl cunosc de când era la Southampton, de când era un promiţător tânăr jucător. Acum e un fotbalist de succes. Are calităţile necesare şi este tipul de jucător de care avem nevoie".

Bridge va îmbrăca tricoul cu numărul 25 la noua sa echipă şi ar putea debuta sâmbata viitoare, împotriva lui Portsmouth.

Mai multe articole despre:
transfer Manchester City