MENIU

Managerul Spitalului Judeţean din Timişoara şi-a înaintat demisia din funcţie

Foto: agenda.ro

Managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, Jecu Avram, şi-a înaintat demisia, marţi, ca urmare a faptului că, potrivit protocolului semnat între PD-L şi PSD, postul de manager al spitalului ar urma să revină unui social-democrat.

"Eu nu mă ţin de scaun, chiar dacă toată lumea a spus asta. Posturile au fost repartizate politic", a declarat, marţi, managerul PNL al Spitalului Judeţean din Timişoara, Jecu Avram.

El va părăsi funcţia în 31 mai. Protocolul dintre PD-L şi PSD stabileşte că postul de manager la Spitalul Judeţean din Timişoara revine social-democraţilor, iar aceştia din urmă îl susţin pe medicul Florin Bârsăşteanu, care a fost, în trecut, director cu probleme de implementare a reformei sanitare în spital. De asemenea, posturile de adjuncţi de la spital vor reveni democrat-liberalilor.

Jecu Avram, medic chirurg la Spitalul Judeţean, a fost instalat la conducerea spitalului în 2007, de către liberali, însă, ulterior, nu a mai ocupat această funcţie deoarece fostul director, Mihai Ionac, şi-a câştigat în instanţă dreptul de a conduce în continuare unitatea medicală. Avram a revenit însă în funcţia de director după ce Ionac a demisionat.

Mai multe articole despre:
Timişoara PSD manager PD-L