MENIU

Mai mulţi tineri au fost audiaţi pentru atacul asupra autocarului Stelei

FOTO: RTV

În urma atacului cu pietre a autocarului echipei de fotbat Steaua, la ieşirea din Bucureşti spre Buzău, 12 tineri au fost duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Ilfov. Ei au fost audiaţi marţi de oamenii legii.

Autocarul Stelei, care se deplasa spre Buzău, a fost atacat cu pietre la ieşirea din Bucureşti. Fundaşul Pawel Golanski a fost rănit la cap. Purtătorul de cuvânt al echipei a povestit cum s-a petrecut incidentul.

"Eram în Afumaţi, dinspre Bucureşti. La un moment dat am auzit un zgomot puternic. Am simţit o lovitură în mână. Golanski avea capul spart. Medicul echipei l-a pansat. A venit Salvarea şi l-a luat", a declarat Cătălin Făinişi. 

Microbuzul din care au fost aruncate pietre a fost dat în urmărire şi au fost organizate filtre pe drumul unde a avut loc evenimentul. 

Autocarul a plecat din nou la drum spre Buzău, după ce geamul spart a fost acoperit cu o folie de plastic. 

"În zona comunei Afumaţi, erau trei microbuze oprite lângă drum. Cineva de pe marginea drumului a aruncat cu pietre şi apoi a fugit", a mai spus şoferul, Robert Ion. Acesta a precizat că în zona în care a avut loc incidentul se află camerele de supraveghere ale unor bănci şi ale unui centru comercial şi că, dacă înregistrările au surprins momentul în care s-a aruncat cu pietre, atacatorul ar putea fi identificat.