MENIU

MAI a refuzat actul cu privire la decizia CAB legat de suspendarea interimatului lui Blaga

<descriere>

Vasile Blaga a fost inştiinţat luni oficial privind decizia Curţii de Apel Bucureşti. Cel puţin aşa susţine apărătorul fostului ministru de Interne, Dan Nica. Acesta a venit la sediul MAI însoţit de un executor judecătoresc şi a depus la sediul instituţiei un document cu decizia instanţei.

Ghiuzan a declarat că a adus la minister un certificat de grefă emis pe 30 noiembrie, care face referire la decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în procesul privind suspendarea numirii ca interimar a lui Blaga.

Departamentul Juridic al MAI a refuzat să primească actul care face referire la decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în procesul privind suspendarea numirii ca interimar a lui Blaga, pe motiv că acesta nu mai este ministru. \"Este total ilegal pentru că o notificare prin executor judecătoresc trebuie primită, însă încercăm să îndeplinim toate formalităţile depunem certificatul la registratură\", a declarat avocatul Chiuzan pentru NewsIn.

Avocatul lui Dan Nica a ajuns la MAI, însoţit de un executor judecătoresc, pentru a depune un certificat de grefă emis pe 30 noiembrie, care face referire la decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti în procesul privind suspendarea numirii ca interimar a lui Blaga.