MENIU

Madonna, Cesaria Evora, Leonard Cohen şi Faith No More vor concerta vara aceasta la Bucureşti

Foto: dailymail.co.uk

După un început de vară nefast pentru fanii Depeche Mode, concerte în aer liber cu furtuni şi ploi, dar şi după cea mai mare farsă de pe piaţa concertelor din România - AC/DC la km 15 al Autostrăzii Soarelui a venit vremea relansării.. verii! Cu puţin ajutor din partea Madonnei, Cesariei Evora, Leonard Cohen sau Faith No More.

Nightwish şi My Dying Bride. Le puteţi vedea la Sibiu unde sunt cap de afiş la festivalul Artmania. Pe 23 iulie, Morcheeba se întoarce la Bucureşti, după concertul de la B'EstFest de acum doi ani. De această dată, pionierii trip-hop-ului vor concerta la Fratelli Studios, pentru un public mai puţin numeros. Preţul unui bilet este de 99 lei.

La mijlocul lunii august vom avea parte de o reuniune de excepţie: Faith No More, după 11 ani! Americanii vor urca pe scena Sălii Polivalente pe 15 august, iar ca să-i asculte, fanii trebuie să plătească între 150 şi 180 lei pentru un bilet.

26 august aduce poate cel mai aşteptat concert al anului în România, cel al Madonnei!

Madonna vine pentru prima dată în România, iar show-ul se anunţă unul incendiar. Pentru concertul din Parcul Izvor mai găsiţi bilete doar la tribuna VIP.

La un an de la ultimul spectacol în România, Leonard Cohen se întoarce, spre bucuria fanilor care nu mai sperau la un nou concert al artistului în România. Cohen va cânta pe 4 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Biletele costă între 124 şi 399 lei. Pe 1 octombrie, "diva desculţă" revine la Bucureşti. La Sala Palatului se vor auzi din nou "Voz D'Amor" sau "Rogamar", într-un concert de excepţie al Cesariei Evora. Preţul unui bilet variază între 85 şi 230 lei.

N-a fost să fie martie, va fi octombrie. Pe 8, Iris se întoarce pe scenă într-un concert pe care însuşi solistul îl anunţă extraordinar, primul după operaţia la care a fost suspus Cristi Minculescu.

Mai multe articole despre:
Madonna Leonard Cohen concerte Faith No More