MENIU

Madonna a fost ajutată de planeta Uranus în succesul său, la fel ca Einstein sau Edison

Foto: nightlycandywithnanaadwoa.files.wordpress

Din 1984, când cânta Like a Virgin şi până astăzi, după 25 de ani de carieră Madonna s-a aflat în centrul atenţiei. Veronica Louise Ciccone a muncit mult de-a lungul carierei sale pentru a se menţime mereu în topuri, dar a fost ajutată şi de astre.

Născută pe 16 august 1958, Madonna este în zodia leu, dar are ascendent în fecioară. Ce înseamnă acest lucru? După 35 de ani viaţa Madonnei, atât de zbuciumată în tinereţe, axată pe câştig, succes şi plăcere a basculat spre credinţă şi misticism. "Prin Kabbala, Madonna vrea să îşi spele păcatele tinereţii, ceea ce nu este un lucru rău, pentru că alţi oameni persistă în greşeală o viaţă întreagă", a spus astrologul Mariana Cojocaru pentru REALITATEA.NET.

Uraniu, planeta geniilor pe harta astrală

Harta astrală a Madonnei nu este una comună. Deşi s-ar fi putut mărgini la caracteristicile comune zodiei leului, deloc defavorizante, diva are geniu. Uranus, planeta geniului, a creativităţii în manieră absolută, tranzitează harta astrală a Madonnei, aşa cum a făcut-o şi în cazul lui Einstein, al lui Edison sau al lui Brâncuşi. Uranus este planeta inventatorilor, de unde şi schimbările de imagine repetate ale vedetei.

Luna Neagră pe Karmă, femeia ispită

Madonna are Luna Neagră pe Karmă, ceea ce însemnă că a trăit cu un bărbat doar atâta timp cât a fost atrasă de el şi că va trăi numai cu bărbaţi apetisanţi, iar scandalurile din viaţa intimă nu au puterea de a a-i afecta cariera.

Coincidenţă! Şi Jesus Luz are Luna Neagră pe Karmă. Astrele spun însă că magnetismul periculos de mare dintre cei doi nu va dura în timp, între 9 şi 11 luni. Diva şi tânărul brazilian sunt împreuna de la începutul acestui an. Se pare că soarta relaţiei lor se va hotărî în următoarele luni.

Pentru Jesus relaţia cu Madonna înseamnă imagine, ascensiune, ceea ce nu însemnă că nu o place pe Madonna, dar relaţia celor doi nu rezistă mult. Madonna ar putea rămâne patru ani şi jumătate sau nouă ani cu Jesus doar dacă vor avea un ideal comun, dar este puţin probabil, pentru că diva este prea mândră ca să-i fie doar un suport în carieră tânărului model brazilian.

 

Mai multe articole despre:
Madonna zodiac astrolog Jesus Luz