MENIU

Made în România: O turmă de oi se plimbă nestingherită pe Autostrada Soarelui - VEZI FOTO

Foto: Cristian Hercut
Foto: Cristian Hercut
Foto: Cristian Hercut
Foto: Cristian Hercut

Unde altundeva poţi admira o turmă de oi plimbându-se pe autostradă, decât la noi, în România? Un telespectator a surprins ciobanul care îşi mâna mioarele exact pe mijlocul Autostrăzii Soarelui, în apropiere de Cernavodă.

"Câtă inconştienţă din partea autorităţilor poate exista încât să se întâmple astfel de lucruri pe o autostradă. Se putea întâmpla un accident şi oameni care să îşi piardă viaţa. Nu e posibil să se întâmple astfel de lucruri. Mai ales că acest lucru se întâmpla la Cernavodă iar la o distanţă foarte mică (punct de control Feteşti) poliţia stă în maşină toată ziua şi numără maşini în loc să preîntâmpine astfel de lucruri. Noi plătim rovinieta şi taxe peste taxe, accize la carburanţi iar cei de la compania naţională de drumuri îşi bat joc pur şi simplu", ne-a scris Cristian Hercut la martorocular@realitatea.net.

Dacă aţi fost martorul unui eveniment ieşit din comun, puteţi suna la numărul cu tarif normal 021.94.09 sau puteţi trimite imagini pe adresa de e-mail martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la secţiunea Martor Ocular. Imaginile vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV. Cele mai bune imagini - poze sau filmuleţe - vor fi premiate lunar. Câştigătorul va primi un telefon mobil.