MENIU

M. Geoană: Băsescu adânceşte confuzia în plan intern şi internaţional cu privire la adevăratele sale intenţii

Foto: RTV
M. Geoană: Singurul plan al lui Traian Băsescu este păstrarea lui Blaga la Interne, a Elenei Udrea, a lui Berceau, Pogea, Videanu şi a lui Boc

În momentul în care astăzi vorbeşte de dizolvarea Parlamentului şi mâine de păstrarea cabinetului Boc, preşedintele Traian Băsescu adânceşte confuzia în plan intern şi internaţional cu privire la adevăratele sale intenţii, şi anume fraudarea alegerilor, a acuzat preşedintele PSD, Mircea Geoană, la finalul discuţiei de duminică seară cu Klaus Johannis.

"Doresc să transmit un mesaj de preocupare faţă de modul incoerent şi şovăielnic în care preşedintele gestionează criza pe care a provocat-o. În momentul în care vorbeşte astăzi de dizolvarea Parlamentului şi mâine de păstrarea cabinetului Boc, preşedintele adânceşte confuzia în plan intern şi internaţional cu privire la adevăratele sale intenţii. Ceea ce se confirmă încă o dată că singurul plan al lui Traian Băsescu este păstrarea lui Blaga la Interne, a Elenei Udrea, a lui Berceau, Pogea, Videanu şi a lui Boc, pentru a putea să asigure un succes pe cale administrativă şi de fraudere a alegerilor", a spus Mircea Geoană.

Potrivit preşedintelui PSD, sprijinul pentru Klaus Johannis este unul "solid şi operaţional".

"L-am asigurat de faptul că va avea, la momentul potrivit, deplina libertate de a-şi alege echipa ministerială şi că va avea sprijinul nostru pentru un program de guvernare solid îndreptat împotriva crizei", a încheiat Geoană.