MENIU

M. Calimente (PNL): Furtul de arme de la Ciorogârla a fost o făcătură care urmărea înlăturarea unor ofiţeri

Foto: media2.gruprc.ro

Liberalii vor depune o cerere în Comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor pentru a se începe o anchetă privind implicarea lui Mircea Băsescu în contracte din domeniul militar, a spus la Realitatea FM deputatul PNL Mihăiţă Calimente. De semenea, penelistul mai susţine că furtul de arme de la Ciorogârla a fost "o făcătură"

"Am impresia că încep să apară legături între ceea ce a fost cazul de la Ciorogârla şi evenimentele care se derulează acum. Încep să cred că ceea cer s-a întâmplat atunci a fost o făcătură care urmărea înlăturarea unor înalţi ofiţeri din conducerea aviaţiei", a spus Calimente.

Calimente consideră că organismul de anchetă va trebui să cerceteze toate implicaţiile unui eventual conflict de interese din acest scandal.

"Vrem să vedem ce căuta un secretar de stat (Aurel Cazacu, n.r.) într-o firmă care s-ar fi putut ocupa cu armament, pentru că era o incompatibilitate", spune Mihăiţă Calimente.

În cadrul întrunirii conducerii PSD, de la începtul acestei săptămâni, s-a discutat acest subiect.

Potrivit Cotidianul, doar în situaţia în care PNL va solicita înfiinţarea unei comisii de anchetă, abia atunci se va discuta concret ce va face PSD.

ASCULTĂ DECLARAŢIA PE FM.REALITATEA.NET

Mai multe articole despre:
PNL anchetă deputat liberal Mircea Băsescu