MENIU

Lumea virtuală, sursă de bani: Cei mai înfocaţi jucători câştigă până la 3.000 de dolari pe lună

Foto: mindark.se
REALITATEA.NET Magazin, 11 septembrie 2009

Ovidiu Bădiţă este cel mai activ jucător român din lumea virtuală Entropia. El a renunţat la servici pentru a se dedica universului online. Nu ar fi făcut acest pas decisiv dacă nu ar fi câştigat bani buni: până la 3.000 de dolari pe lună.

În Entropia trăiesc peste 800.000 de jucători. Ei sunt comercianţi, mineri sau vânători. Fiecare activitate este răsplătită. Au luat naştere astfel comunităţi, cu proprietari si bănci virtuale. Compania care deţine jocul a creat însă şi o bancă reală special pentru jucătorii din Entropia.

Şi, ca în orice lume reală, există şi înşelătorii. Ovidiu a fost singurul român care a apelat la ajutorul autorităţilor, după ce a fost păcălit de un alt român. Mai multe despre lumea virtuală şi banii reali aflaţi la REALITATEA.NET MAGAZIN.

Tot la REALITATEA.NET MAGAZIN îl puteţi vedea pe Ştefan Wagner, românul care a inventat 40 de soiuri de trandafir, aşa frumoase încât au ajuns şi la curtea regală din Marea Britanie.

Puteţi să contribuiţi direct la realizarea emisiunii trimiţând imagini sau comentarii la adresa penet@realitatea.net.

REALITATEA.NET Magazin, prezentată de Ionel Lespuc, vă aduce în fiecare săptămână cele mai interesante ştiri de pe portalul REALITATEA.NET şi reportaje în exclusivitate.