MENIU

Lucescu: Dacă Austria ne va pune probleme, va fi doar vina noastră

Foto: NewsIn

Selecţionerul Răzvan Lucescu crede că reprezentativa României nu trebuie să aibă probleme în meciul cu Austria, dacă va afişa o atitudine similară cu cea din primele trei meciuri disputate sub comanda sa.

Lucescu junior crede că, deşi a făcut un meci bun în Serbia, naţionala Austriei nu are valoarea necesară pentru a încurca România.

"Meciul cu Austria este foarte important pentru noi. Avem nevoie de continuitate, pentru că aceasta dă baza adevărată pentru o mentalitate puternică. Jucătorii nu trebuie să joace pentru mine, ci pentru echipă. La naţională joci doar pentru echipă şi te baţi doar pentru victorie. Dacă Austria ne va pune probleme, va fi doar din cauza  noastră. Trebuie să ne impunem dacă vom avea o atitudine corectă, ca la ultimele trei meciuri", a spus Lucescu.

Referitor la absenţa lui Iulian Apostol, Lucescu a spus: "Apostol a fost printre jucătorii care s-au evidenţiat, era un câştig, dar trebuie să facem faţă şi fără Apostol, aşa cum am făcut-o şi fără jucători cu greutate pentru echipa naţională".

Meciul România - Austria se va disputa miercuri, la ora 20.45, pe stadionul Steaua, în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, din Africa de Sud.
Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu România Austria preliminarii CM 2010