MENIU

Logitech lansează un "răcoritor" pentru laptop

Foto: Logitech
Foto: Logitech
Foto: Logitech
Foto: Logitech

Logitech lansează Cooling Pad N100, un "răcoritor" pentru laptop, soluţia pentru supraîncălzirea acestor dispozitive.

Logitech Cooling Pad N100 – îmbunătăţeşte circulaţia aerului în jurul laptopului.
Pentru a proteja utilizatorii de căldura emisă, Cooling Pad N100 dispune de o suprafaţă compartimentată ce permite ventilatorului să distribuie aerul uniform şi fără zgomot.

Pentru a crea o circulaţie a aerului fără obstacole, Cooling Pad N100 utilizează un sistem de aspirare situat în spatele dispozitivului, spre deosebire de alte dispozitive de răcire care generează aerul din unghiuri ce pot fi blocate cu uşurinţă de laptop sau de textura hainelor. În plus, construcţia durabilă a acesoriului protejează ventilatorul intern împotriva prafului şi al deteriorării.
Cooling Pad N100 include un cablu USB cu consum scăzut de energie, ce se conectează la calculator şi care are un impact minim asupra bateriei laptopului, în timp ce oferă energie destulă pentru a îmbunătăţi circulaţia aerului în jurul laptopului.

"Laptopul a devenit prima opţiune atunci când vine vorba de accesarea Internetului de acasă" susţin reprezentanţii Logitech.   “Oamenii îşi folosesc laptopurile în locuinţele lor, cu predilecţie în spaţiile de lucru precum biroul şi în cele de recreere precum camera de zi“, a precizat Denis Pavillard, vice preşedinte de marketing de produs pentru tastaturi şi desktop-uri în cadrul Logitech.

Studiile realizate de Logitech au dezvăluit însă că mulţi utilizatori sunt de părere că, deşi este mai simplu să acceseze Internetul de pe laptop, pierd la capitolul confort. De exemplu, mai mult de 60% din repondenţi au spus că folosesc laptopurile de pe canapea. Dar mai mult de 50% dintre ei sunt îngrijoraţi în privinţa căldurii emise de laptop şi 43 % sunt de părere că încălzirea excesivă a acestora le poate încetini. Mai mult chiar, le poate defecta.

Logitech Cooling Pad N100 va fi disponibil în Europa începând din iulie la un preţ recomandat de 29,99 Euro. Logitech Comfort Lapdesk for Notebooks este disponibil la un preţ recomandat de 39,99 Euro.

 

 

Mai multe articole despre:
laptop notebook Logitech supraîncălzire