MENIU

Liviu Negoiţă spune că PD-L va sprijini financiar campania lui Traian Băsescu

foto: sector3primarie.ro
Negoiţă: Conform legii, este campania Partidului Democrat Liberal

Liviu Negoiţă a declarat la emisiunea 3x3 că PD-L va sprijini financiar şi cu militanţi campania pentru alegerile prezidenţaile a lui Traian Băsescu. Vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a avansat şi ipoteza ca majoritatea din Parlament să voteze Guvernul Croitoru pentru vizita FMI la Bucureşti, care începe săptămâna viitoare, putând să-l demită ulterior, printr-o nouă moţiune de cenzură.

"Conform legii, este campania Partidului Democrat Liberal. În toate filialele locale îl susţinem pe Traian Băsescu pentru câştigarea celui de-al doilea mandat de preşedinte", a declarat Liviu Negoiţă care a precizat că banii pentru campanie vor veni tot de la PD-L.

Negoiţă a spus că în această campanie Traian Băsescu doreşte să se întâlnească cu cât mai mulţi români: "Traian Băsescu se simte extraordinar de bine între oameni".

Întrebat dacă Traian Băsescu trece în turul doi, Negoiţă a răspuns: "Nici nu discutăm!".

"Traian Băsescu este singurul candidat care propune o viziune pentru România.  Pentru reformarea statului", a afirmat Negoiţă care referitor la sondajele de opinie din ultima vreme a spus: "S-a încercat atâta manipulare în ultima perioadă!". 

Majoritatea ar trebui să voteze echipa Croitoru pentru a discuta cu FMI şi apoi s-o demită

"Avem un Guvern propus pentru a discuta cu FMI, care vine săptămâna viitoare, la solicitarea preşedintelui. Ori, această majoritate ar trebui să voteze acest Guvern, nu neapărat că e Guvernul PDL şi jumătate este din tehnocraţi, şi ar putea să demită acest Guvern printr-o altă moţiune de cenzură", a avansat Negoiţă, la Realitatea Tv, varianta ca echipa Croitoru să fie învestită pentru perioada discuţiilor cu FMI, şi apoi demisă printr-o nouă moţiune de cenzură. De menţionat că grupurile PSD+PC pot semna o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară, cu excepţia celor şapte deputaţi PSD care au sprijinit deja prin semnături moţiunea de cenzură a PNL şi UDMR.