MENIU

Liviu Mihaiu a fost înlocuit din funcţia de guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării

Foto: cityplex.ro

Premierul Emil Boc a semnat o Hotărâre de Guvern prin care a decis numirea în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a directorului executiv adjunct Grigore Baboianu, a declarat ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

Baboianu Grigore este noul guvernator al Deltei Dunării, fiind numit în cadrul unei şedinţei de Guvern. Mihaiu fusese numit guvernator al Deltei în septembrie anul trecut de către premierul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu.

"Prin HG, premierul a decis eliberarea din funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a lui Liviu Mihaiu şi înlocuirea sa cu Baboianu Grigore, director executiv adjunct al ARBDD", a explicat ministrul Mediului, care a adăugat că este vorba de o "decizie de natură politică".

Liviu Mihaiu fusese numit guvernator al Rezervaţiei Delta Dunării în 18 septembrie 2008, înlocuindu-l pe Paul Cononov, care devenise consilier personal al fostului premier pentru probleme de protecţie a mediului.
Mai multe articole despre:
Emil Boc şedinţă de guvern Liviu Mihaiu