MENIU

Liga I - Meciul Unirea Urziceni-Steaua va fi arbitrat de o brigadă din Bulgaria

Foto: www.sport365.ro

Jocul dintre Unirea Urziceni şi Steaua, din ultima etapă a Ligii I, va fi arbitrat de o brigadă din Bulgaria, în timp ce partida dintre Universitatea Craiova şi FC Vaslui va fi condusă de arbitri din Italia, au declarat, în exclusivitate, pentru NewsIn, surse apropiate CCA.

Comisia Centrală a Arbitrilor a discutat cu mai multe federaţii străine şi a reuşit să ajungă la un acord cu cele din Bulgaria şi Italia, care vor trimite brigăzi la jocurile dintre Unirea Urziceni şi Steaua, respectiv Universitatea Craiova-FC Vaslui.

Comitetul Executiv a decis ca ambele partide să fie arbitrate de brigăzi din străinătate, fiind considerate meciuri importante în economia campionatului, în cele două partide fiind implicate echipei în lupta pentru titlu sau pentru un loc în cupele europene.

Şi partida dintre FC Braşov şi FC Timişoara trebuia condusă de străini, dar clubul de sub Tâmpa a făcut o solicitare către CCA prin care a cerut ca la acest joc să fie delegat un arbitru român.

De asemenea, o surpriză a venit din partea clubului Pandurii Tg. Jiu, care a solicitat arbitri străini la partida cu Oţelul Galaţi, deşi cele două formaţii nu sunt implicate în lupta pentru retrogradare sau pentru cupele europene. Totuşi, în cazul unei victorii a uneia dintre echipe, coroborate cu un egal sau cu un eşec al celor de la FC Argeş, formaţia învingătoare ar ajunge pe locul 10, iar în ediţia viitoare de campionat va încasa mai mulţi bani din drepturile de televizare.

Comisia Centrală a Arbitrilor va efectua astăzi, de la ora 10:00, tragerea la sorţi pentru arbitrii care vor conduce jocurile din etapa a 34-a a Ligii I, ultima a campionatului.