MENIU

Liga I, etapa 23: Gloria Buzău - Unirea Urziceni 1-5

Unirea Urziceni a câştigat, marţi, în deplasare, scor 5-1, partida cu Gloria Buzău, din cadrul etapei a 23-a a Ligii I, şi s-a apropiat la un punct de liderul Dinamo, care are un meci mai puţin disputat.

GLORIA BUZĂU - UNIREA URZICENI 1-5 (David Sanchez 41 / Bilaşco 5, 35, Pădureţu 24-penalty, Rusescu 25, Apostol 90+2)

Gloria Buzău: Mincă - Cojocnean, Mera, Raţiu, Teuşan (Vlaicu 39) - D. Sanchez (Luis Dias 68), I. Matei, Moreira, Sandu - Mansour, Axente (Vigariu 46). Antrenor: Constantin Cârstea.

Unirea Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Bruno Fernandes, Galamaz, Bordeanu - Apostol, Ricardo (Burns 46), Pădureţu, T. Bălan (Todoran 62) - Rusescu (Bilaşco 77), Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Sandu 32, 89 / Bilaşco 8, Ricardo 41, Rusescu 56, E. Nicu 80

Cartonaşe roşii: Mera 24, Sandu 90+1.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Ionel Popa, Bogdan Velicu

Stadion: Gloria; Spectatori: 6.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 5: Rusescu a încercat să preia o minge şutată de Ricardo, aceasta a ajuns la Bilaşco, care a marcat cu un şut lângă stâlpul din stânga porţii lui Mincă.

0-2, min. 24: Pădureţu a executat sigur o lovitură de pedeapsă, în stânga lui Mincă.

0-3, min. 25: Rusescu a trecut de un fundaş buzoian şi a înscris cu un şut de la aproximativ 20 de metri.

0-4, min. 35: Bilaşco a marcat un gol spectaculos, reuşind să trimită în plasă cu un lob în vinclu din afara careului.

1-4, min. 42: David Sanchez a executat o lovitură liberă de la 20 de metri lateral dreapta, iar Arlauskis, plasat greşit, nu a reuşit să respingă balonul.

1-5, min. 90+2:  Pădureţu a centrat în careu dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 16 metri, lateral dreapta, şi Apostol a înscris cu o lovitură de cap sub bară.

În minutul 33, pe teren a intrat o pisică, însă arbitrul nu a oprit jocul, deoarece nu a observat faptul inedit. După aproximativ jumătate de minut, aceasta a fost scoasă de pe gazon de oamenii de la pază.

Atacantul ialomiţenilor Marius Bilaşco a ajuns la cinci goluri în acest sezon după dubla cu Gloria Buzău, în timp ce Rusescu a bifat reuşita cu numărul 3. Pădureţu a marcat ce de-al doilea gol stagional al său, iar Apostol se află la primul. Mijlocaşul gazdelor, spaniolul David Sanchez, a înscris primul său gol în Liga I.

Golgheterul Unirii în acest sezon, Marius Onofraş, cu şapte reuşite, a fost folosit pentru prima oară în retur de Dan Petrescu, după ce în luna februarie a suferit o accidentare la genunchiul drept şi aproximativ o lună şi jumătate nu s-a putut pregăti alături de coechipierii săi.

Fundaşul dreapta al Unirii, Epaminonda Nicu, a primit în acest meci al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi va lipsi în etapa viitoare cu Rapid.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni Gloria Buzău Etapa a 23-a