MENIU

Liga I, etapa 22 - CFR Cluj-FC Vaslui 3-0

Foto: cfrcluj.blogratuit.ro

Campioana CFR Cluj a învins sâmbătă pe FC Vaslui, scor 3-0, şi astfel tehnicianul Viorel Moldovan a înregistrat primul eşec de când a fost instalat pe banca echipei moldovene.

CFR CLUJ-FC VASLUI 3-0 (Alcantara 17, Y. Kone 61, Panin 90+3)

CFR Cluj: Stăncioiu - Viera, Galiassi, Alcantara, Panin - Deac (Mara 78), Dani, Flores, Culio - Dubarbier (Peralta 84), Y.Kone (Traore 90+2). Antrenor: Ales Jindra.

FC Vaslui: Kuciak - Akakpo, Cânu, Farkaş, Hugo Luz - Pavlovic (Burdujan 63), Genchev - Ljubinkovic, Wesley (Gheorghiu 66), Milisavljevic - Kirovski (Temwanjera 72). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Panin 89 / Pavlovic 43, Akakpo 48, Farkaş 90+2

Arbitri: Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Cristian Nica

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu; Spectatori: 8.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 17: Fundaşul Hugo Alcantara a reluat cu capul la colţul scurt al porţii apărate de Kuciak, după o centrare din lovitură liberă executată de Culio.

2-0, min. 61: Yssouf Kone a profitat de o ezitare a cuplului de fundaşi centrali Cânu-Farkaş, l-a driblat şi pe Kuciak şi a înscris în poarta goală.

3-0, min. 90+3: La partida cu numărul 100 în tricoul lui CFR Cluj, fundaşul Cristian Panin a înscris din lovitură liberă de la 30 de metri.

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a suferit după zece partide consecutive primul eşec de când acesta a sosit pe banca echipei moldovene.

Galeria echipei campioane nu a uitat de perioada de detenţie a lui Gigi Becali şi a afişat un banner pe care era scris "29 de zile de linişte", dar a şi scandat jigniri la adresa patronului stelist.

Portarul Eduard Stăncioiu a debutat în acest retur în poarta ardelenilor, el neputând fi utilizat din cauza unui diferend financiar cu patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman.

Tehnicianul Ales Jindra nu s-a putut baza pentru acest meci pe Cadu, Mureşan, Tony, accidentaţi, dar nici pe Pereira, menajat, în timp ce Viorel Moldovan i-a avut indisponibili pe Buhuş şi Dănuţ Munteanu.

Hugo Alcantara se află la a doua reuşită consecutivă în campionat, după ce etapa trecută a marcat singurul gol al lui CFR Cluj în înfrângerea de la Craiova, scor 1-4.

În ultimele 4 minute ale întâlnirii, echipa moldoveană a evoluat în 10 jucători, deoarece mijlocaşul Milisavljevic s-a accidentat la piciorul stâng, iar Viorel Moldovan efectuase toate schimbările.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj acumulează 39 de puncte şi se menţine pe poziţia a 5-a în clasament, iar echipa pregătită de Viorel Moldovan a rămas pe locul 7, cu 35 de puncte.