MENIU

Liga I, etapa 21: Gloria Buzău - Dinamo 1-3

Dinamo a trecut duminică, în deplasare, de Gloria Buzău, scor 3-1, şi s-a distanţat în fruntea clasamentului la 4 puncte de ocupanta poziţiei secunde, Unirea Urziceni.

GLORIA BUZĂU - DINAMO 1-3 (Mansour 90 / Cl. Niculescu 12-penalty, M. Niculae 30, Dănciulescu 58)

Gloria Buzău: Mincă - Cojocnean (Dias 55), Mera, C. Vlaicu, Raţiu, Fl. Sandu - Matei, Moreira (Ademar 46), Sanchez, Axente (Tafer 78) - Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

Dinamo: Lobonţ - Scarlatache, Tamaş, Moţi (L. Goian 69), Izvoranu - Torje, N'Doye (Boştină 63), Dănciulescu, Ad. Cristea - Cl. Niculescu (P. Malick 35), M. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Mera 10, Fl. Sandu 67 / Torje 45, P. Malick 45+1, Izvoranu 71, L. Goian 80

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Aurel Oniţa, Florin Buzărnescu

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 15.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 12: Claudiu Niculescu l-a învins pe Mincă dintr-o lovitură de la 11 metri, obţinută tot de el.

0-2, min. 30: Adrian Cristea a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Marius Niculae a reluat cu capul, de la colţul scurt, fără speranţe pentru portarul advers.

0-3, min. 58: Marius Niculae a deviat spre Dănciulescu, iar acesta a pătruns în careul buzoienilor şi a înscris cu un şut din voleu.

1-3, min. 90: David Sanchez i-a pasat lui Mansour în careul dinamoviştilor, acesta a preluat pe piept şi l-a învins pe Lobonţ din apropierea porţii.

Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu, s-a accidentat în minutul 35 al jocului, nu a mai putut continua, iar tehnicianul Mircea Rednic a fost nevoit să îl înlocuiască cu Papa Malick.

Antrenorul gazdelor, Constantin Cârstea, nu a putut conta în această partidă pe mai mulţi jucători, printre care Claudiu Ionescu, Vigariu, Bonfim sau Teuşan. De partea cealalată, Mircea Rednic nu l-a avut la dispoziţie pe fundaşul Zie Diabate, care s-a accidentat şi va lipsi mai mult timp de pe gazon.

Până acum cele două formaţii s-au mai întâlnit de 13 ori, iar buzoienii nu au obţinut nicio victorie în faţa bucureştenilor. Astfel, Dinamo a obţinut 11 victorii şi două rezultate de egalitate, golaverajul fiind şi net favorabil roş-albilor, care au marcat 33 de goluri şi au primit doar 6.

În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 43 de puncte şi s-a distanţa în fruntea clasamentului la 4 puncte de ocupanta locului secund, Unirea Urziceni. De partea cealaltă, Gloria Buzău a rămas pe ultima poziţie, cu doar 6 puncte.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Gloria Buzău etapa a 21-a