MENIU

Liga I, etapa 18 - Unirea Urziceni-FC Braşov 0-0

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Braşov, într-un joc din etapa a 18-a, şi a urcat pe primul loc în clasament, la egalitate cu Dinamo, dar cu un golaveraj pozitiv, însă roş-albii vor juca duminică partida din această rundă.

UNIREA URZICENI-FC BRAŞOV 0-0

Unirea: Arlauskis - Epaminonda, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Ricardo Gomez (Brandan 72) -Todoran (D. Varga 72), Apostol, Pădureţu - Dănălache, Bilaşco (Rusescu 85). Antrenor: Dan Petrescu.

FC Braşov: Coman - I. Voicu, Abrudan, Nae Constantin, Ezequias - Roman, Măldărăşanu, Paulo Adriano, M. Cristescu (Ilyeş 90+2) - Buga (Hadnagy 81), Surdu (Sburlea 64). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Todoran 52, Mehmedovic 63, I. Apostol 79, Brandan 84 / M. Cristescu 27, R. Surdu 64

Arbitri: Alexandru Deaconu - Cristian Nica, Dan Roşu.

Stadion: Tineretului; Spectatori: 4.000

FC Braşov a fost susţinută în acest meci de aproximativ 150 de suporteri.

Galeria Unirii Urziceni a afişat un banner ironic la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, al cărui salariu a devenit de 15.000 de euro pe lună: "Bre, putem să te întrebăm în glumă / Ce faci cu 15.000 de euro pe lună?".

La partidă a asistat şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, venit special pentru a urmări brigada condusă de Alexandru Deaconu.

Portarul lui FC Braşov, Dănuţ Coman, a revenit pe teren, într-un meci din Liga I, după aproximativ 10 luni, timp în care a avut probleme cu accidentările, dar s-a aflat şi în conflict cu echipa la care a fost legitimat până anul trecut, Rapid, fiind retrogradat şi la echipa a doua. Coman, care are şi 9 selecţii în echipa naţională, evoluase ultima oară într-un meci oficial pe 2 mai 2008, în partida dintre Rapid şi UTA, atunci când arădenii s-au impus cu 3-2.

Mijlocaşul Dacian Varga a debutat în meciul cu FC Braşov pentru Unirea Urziceni, formaţie care l-a împrumutat până la vară de la Sportul Studenţescu. Proaspătul internaţional în vârstă de 24 de ani a revenit astfel în Liga I după aproape 3 ani de pauză, ultimul joc fiind consemnat pe 7 iunie 2006, în Sportul-Gloria Bistriţa, scor 2-1. Celălalt fotbalist transferat de Unirea de la Sportul, Tiberiu Bălan, nu s-a aflat nici măcar în lotul de 18 jucători pentru acest joc.

În urma acestui joc, Unirea Urziceni a urcat pe primul loc în clasament, cu 35 de puncte acumulate, la egalitate cu Dinamo, dar cu un golaveraj pozitiv, însă formaţia din Ştefan cel Mare va juca duminică împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu. De partea cealaltă, FC Braşov a ajuns la 24 de puncte, bifând al 8-lea rezultat de egalitate din acest sezon.
Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni FC Braşov Etapa a 18-a