MENIU

Liga Europa - Tragere la sorţi cu emoţii pentru FC Vaslui. Pe cine vrei să întâlnească echipa lui Porumboiu în play-off?

www.afc.premiumtv.co.uk

FC Vaslui nu va avea deloc o misiune uşoară în play-off-ul Ligii Europa. Printre posibilii adversari ai formaţiei moldave se numără germanii de la Werder Bremen, fosta câştigătoare a Cupei UEFA Zenit Sankt Petersburg, AS Roma şi Valencia. Totuşi, oponenţi mai accesibili ar fi israelienii de la Hapoel Tel Aviv şi ucrainenii de la Metalist Harkov.

Tragerea la sorţi a partidelor din play-off-ul Ligii Europa, ultima fază eliminatorie dinaintea grupelor, va avea loc vineri, la ora 14.30, la Nyon.

Posibilii adversari ai echipei FC Vaslui sunt Werder Bremen, Valencia, Villarreal, AS Roma, Benfica Lisabona, PSV Eindhoven, Zenit Sankt Petersburg, Hapoel Tel Aviv şi Metalist Harkov.

FC Vaslui s-a calificat în play-off după ce a eliminat în turul trei preliminar vicecampioana Ciprului, Omonia Nicosia, pe care a învins-o cu 2-0 în meciul tur, pentru ca în deplasare să remizeze, 1-1.

Partidele din play-off-ul Ligii Europa se vor disputa în dublă manşă, pe 20 şi 27.

Spune-ne cu cine ai vrea să pice echipa patronată de Adrian Porumboiu în play-off-ul Ligii Europa!

Mai multe articole despre:
FC Vaslui play-off adversari Liga Europa