MENIU

Liga Europa - Jeff Kenna: "Trebuie să prindem o zi de excepţie pentru a învinge Steaua"

Foto: pix.ie

Tehnicianul lui Saint Patrick's, Jeff Kenna, a declarat, miercuri, că Steaua este cea mai valoroasă echipă pe care formaţia sa o va înfrunta în preliminariile actualei ediţii a Ligii Europa şi consideră că elevii săi trebuie să se autodepăşească pentru a trece de gruparea pregătită de Bergodi.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns în această fază a competiţiei, mai ales că nimeni nu se aştepta să disputăm play-off-ul. Este o experienţă inedită pentru noi. Steaua este cel mai puternic adversar pe care îl vom întâlni în competiţie. Am vizionat un DVD cu meciul lor cu CFR Cluj, iar concluzia este că trebuie să prindem o zi de excepţie pentru a învinge Steaua. Va fi o adevărată supriză dacă vom reuşi să ne calificăm. Noi am avut puţină şansă şi în turul precedent, cu Krilia, dar am mers mai departe, deşi nimeni nu miza pe noi", a spus antrenorul grupării irlandeze.

Kenna a mai spus că lipsa spectatorilor la partida de joi le va provoca elevilor săi o "senzaţie ciudată", deoarece Saint Patrick's nu a mai disputat niciodată un meci cu tribunele goale.

Steaua va întâlni, joi, pe teren propriu, vicecampioana Irlandei, Saint Patrick's Athletic, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Gruparea din Ghencea va evolua următoarele două partide de pe teren propriu din Liga Europa fără spectatori, după ce UEFA a sancţionat-o ca urmare a banner-ului ofensator afişat de fani la meciul cu Ujpest, din turul 2 preliminar.
Mai multe articole despre:
Steaua Europa League Saint Patrick's