MENIU

Liga Europa - Bergodi spune că Steaua trebuie să câştige la Dublin pentru fanii prezenţi la meci

foto: NewsIn

Tehnicianul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, în Irlanda, că jucătorii săi au obligaţia să învingă în deplasare pe Saint Patrick's, în a doua manşa a play-off-ului Ligii Europa, pentru a-i bucura pe suporterii români care vor fi prezenţi la Dublin.

"Deşi suntem cu un pas în grupe, elevii mei sunt foarte concentraţi pentru întâlnirea de mâine. Am încredere în echipa mea şi, chiar dacă avem mulţi jucători tineri şi fără experienţă, cred că putem obţine un rezultat bun şi în deplasare. Sunt bucuros de faptul că atât de mulţi suporteri români ne vor susţine din tribune. Suntem obligaţi, prin prestaţia noastră, să-i facem mândri de aceasta echipă. Trebuie sa evoluăm cu determinare şi să avem orgoliul să le producem fanilor o bucurie", a spus Bergodi, în conferinţa oficială din preziua întâlnirii cu Saint Patrick's.

Antrenorul italian a explicat apoi de ce vârful grec Pantelis Kapetanos nu a făcut deplasarea în Irlanda şi a precizat că va miza în atac pe atacantul bulgar Krum Bibişkov: "Pantelis mai are încă probleme medicale şi nu am vrut să riscăm nimic, mai ale că ne aşteaptă o partida importantă în campionat, cu Dinamo. Cu toate acestea, nu cred ca vor fi probleme pentru duminică, iar Pantelis va fi recuperat. Apoi, m-am gândit să-i dau o şansă lui Bibişkov, care are nevoie de meciuri în picioare".

Confruntarea dintre Saint Patrick's şi Steaua va avea loc joi, pe arena Royal Dublin Society. În tur, echipa pregătită de Bergodi a câştigat cu 3-0.