MENIU

Liga Europa - Argăseală spune că ar prefera formaţia Flamurtari în turul 3 preliminar

Foto: NewsIn

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat vineri că este mulţumit de rezultatul tragerii de sorţi şi a menţionata că preferă să joace cu albanezii de la Flamurtari în turul 3 preliminar al Ligii Europa, pentru că echipa va avea parte de o deplasare mai scurtă.

"Este o tragere bună. Ne-ar conveni mai mult în Albania, pentru că e drumul mai scurt. Acum însă important e să trecem de turul 2", a declarat Valeriu Argăseală.

Oficialul stelist a dat asigurări că echipa din Ghencea nu va trata cu superficialitate meciul, explicând că antrenorul Bergodi nu le va permite elevilor săi să se relaxeze doar pentru că au nimerit un adversar aparent accesibil. "Cristiano tot timpul îşi ia măsuri de precauţie. Nu tratează cu uşurinţă niciun meci", a explicat Argăseală.

Preşedintele stelist a mai spus că este convins că Steaua va fi penalizată pentru faptul că un suporter a pătruns pe teren la meciul cu Ujpest şi a mărturisit că speră ca echipa să scape cu o amendă şi să nu i se suspende terenul.

Dacă va trece de Ujpest, Steaua va întâlni câştigătoarea dublei manşe dintre Motherwell (Scoţia) şi Flamurtari (Albania) în turul 3 preliminar al Ligii Europa. Prima manşă ar urma să se dispute la 30 iulie, la Bucureşti, iar returul este programat la 6 august, pe terenul echipei adverse.

Steaua s-a impus în prima manşă a întâlnirii cu Ujpest, scor 2-0, pe teren propriu, în timp ce Flamurtari a învins pe teren propriu pe Motherwell cu scorul de 1-0. Manşele secunde se vor disputa la 23 iulie.

Mai multe articole despre:
Steaua Valeriu Argăseală Liga Europa Flamurtari