MENIU

Liga Europa - Biletele la meciul Steaua-Fenerbahce au preţuri cuprinse între 15 şi 150 de lei

Foto: wordpress.com

Clubul Steaua a anunţat că va pune în vânzare tichetele pentru partida din Liga Europa cu turcii de la Fenerbahce, iar acestea vor avea preţuri cuprinse între 15 şi 150 de lei, informează site-ul oficial al roş-albaştrilor.

Preţurile tichetelor pentru partida cu Fenerbahce: peluze - 15 lei; tribuna a II-a - 25 de lei; tribuna I - 35 de lei; tribuna 0 - 70 de lei; fotolii - 150 de lei.

Biletele pentru acest joc sunt nominale şi vor putea fi achiziţionate pe baza unui buletin, o persoană putând cumpăra maxim 4 tichete. Casele de bilete vor fi deschise sâmbătă între 10:00 şi 18:00, duminică între 12:00 şi 16:00, iar luni, marţi şi miercuri între 10:00 şi 20:00. Abonaţii vor putea cumpăra biletele la jumătate de preţ, iar copiii de până în 10 ani pot veni gratis la meci, dacă sunt însoţiţi de un părinte.

De asemenea, formaţia din Ghencea a anunţat că posesorii de abonamente cărora le-a fost restricţionat accesul pe stadion din cauza încălcării legii sunt aşteptaţi, începând cu data de 26 octombrie, la stadion pentru a primi înapoi o parte din suma plătită.

Partida dintre Steaua şi Fenerbahce, din etapa a 3-a a Grupei H a Ligii Europa, se va disputa joi, dela ora 20:00. Până acum, steliştii au obţinut două remize albe în grupă, cu Şerif Tiraspol (acasă) şi Twente Enschede (deplasare).
Mai multe articole despre:
Steaua preţ meci bilete Fenerbahce Liga Europa