MENIU

Liga Europa - Antrenorul lui Motherwell afirmă că echipa îşi va arăta valoarea contra Stelei

Foto: http://www.telegraph.co.uk

Antrenorul lui Motherwell, Jim Gannon, a declarat miercuri că nu este de acord cu declaraţiile lui Gigi Becali, care a spus că formaţia scoţiană nu va avea nicio şansă de calificare în faţa Stelei.

Finanţatorul clubului Steaua a afirmat că echipa sa nu va avea nicio problemă în faţa formaţiei scoţiene, despre care nu ştie nimic. Antrenorul lui Motherwell, Jim Gannon, a declarat înainte de sosirea la Bucureşti că echipa sa nu este influenţată de optimismul adversarilor.

"Cred că am văzut astfel de declaraţii şi din partea lui Flamurtari, în turul precedent. Îmi place să cred că noi mereu am dat dovadă de respect şi profesionalism faţă de echipa adversă şi ţara ei. Probabil că afirmaţiile au fost scoase din context şi Steaua are mari aşteptări de la această întâlnire. Oricum, noi vom merge acolo în speranţa că vom reprezenta o surpriză prin calitatea jocului", a spus Jim Gannon.

Tehnicianul a adăugat că portarul John Ruddy, împrumutat recent de la Everton, are şanse să fie titular în partida contra Stelei.

Partida dintre Steaua şi Motherwell, din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20:45.
Mai multe articole despre:
Steaua antrenor Motherwell Jim Gannon