MENIU

Liga Campionilor - Iancu anunţă tactica Timişoarei: Şahtior trebuie să dea gol, iar noi vom încerca să profităm şi să înscriem

Foto: NewsIn

Finanţatorul grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, că jucătorii pregătiţi de Ioan Ovidiu Sabău trebuie să profite de faptul că, după ce a primit două goluri pe teren propriu, Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ va fi obligat să atace şi, implicit, să rişte mai mult, descoperindu-se în defensivă.

"În tur nu ne-au desconsiderat, doar disciplina tactică a fost cea care a mai diminuat din valoarea existentă între cele două echipe, după care am fost pragmatici şi am reuşit să marcăm. Nu uităm cu cine jucăm şi faptul ăsta contează foarte, foarte mult. Cei de la Şahtior nu pot sta la 0-0 sau 1-1, vor trebui să atace şi, indiferent de tactica lui Mircea Lucescu, trebuie să dea gol şi tocmai pe această tactică a lor vom încerca să profităm şi să înscriem şi noi", a spus Marian Iancu, la GSP TV.

Patronul grupării de pe Bega a subliniat că jucătorii pregătiţi de Sabău nu au nicio presiune din partea conducerii, care a fixat ca principal obiectiv în cupele europene acumularea de experienţă. "Avem şansa a doua, nu am emoţii. Orice s-ar întâmpla, pentru noi este pozitiv. Avem ca obiectiv acumularea experienţei", a punctat Iancu.

În tur, FC Timişoara a obţinut un egal la Doneţk, 2-2