MENIU

Liberalii vor cere începerea urmăririi penale şi împotriva ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi

Foto: koliver.wordpress.com

PNL a hotărât ca, şi în cazul ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, să ceară începerea urmăririi penale. Anunţul a fost făcut de deputatul liberal Alina Gorghiu, în cadrul emisiunii Realitatea zilei, moderată de Răzvan Dumitrescu. Aceasta a declarat că partidul din care face parte va sancţiona orice gestionare ilicită a banului public.

"Astăzi la grup, PNL a luat hotărârea ca şi împotriva lui Nemirschi să se facă aceleaşi demersuri. S-a luat decizia să se facă aceste demersuri şi către Parchetul General şi sesizarea către preşedintele României", a spus Gorghiu.

Potrivit jurnaliştilor de la Gardianul, ministerul Mediului a atribuit, prin negociere directă, un contract de circa 500.000 de euro unei firme pentru mediatizarea Axei prioritare trei din Programul Operaţional Sectorial de Mediu. Jurnaliştii mai spun că acest contract a fost încheiat, deşi programul este în fază încipientă.

Contactaţi de Gardianul, oficialii ministerului nu au putut preciza care sunt proiectele concrete care necesită promovare imediată. Ministrul Nicolae Nemirschi le-a declarat jurnaliştilor că nu are cunoştinţă despre acest contract. 

Mai multe articole despre:
PNL ministru urmărire penală Nicolae Nemirschi