MENIU

Liberalii care au absentat marţi la votarea moţiunii de cenzură au fost excluşi din partid

Foto: NewsIn

Trei deputaţi şi doi senatori au fost excluşi marţi din grupurile parlamentare, pentru că nu au participat la votarea moţiunii de cenzură: Dan Păsat, Ioan Tăbugan, Necolai Rebenciuc - deputaţi şi Ovidius Mărcuţianu, Cezar Mircea Măgureanu - senatori.

"Grupul a decis sancţionarea celor care astăzi au lipsit de la votul pe moţiunea de cenzură prin excluderea din grup şi propunerea către organele statutare de discutare chiar la limită a excluderilor din partid. Doresc să subliniez că în democraţiile serioase nu se admite o astfel de defecţiune", a afirmat liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu. El a precizat că se referă la Dan Păsat, Ioan Tăbugan, Necolai Rebenciuc.

La rândul său, liderul grupului PNL din Senat Puiu Haşotti a declarat că au fost excluşi din rândul parlamentarilor liberali Ovidius Mărcuţianu şi Cezar Mircea Măgureanu, iar în momentul părăsirii definitive a partidului, vor fi înlocuiţi şi de la comisiile în care activează.

Plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului au adoptat moţiunea de cenzură a opoziţiei, cu 254 de voturi pentru.