MENIU

Letterman a devenit ţinta tuturor glumelor după ce şi-a înşelat nevasta

Foto: Realitatea TV
De aproape două săptămâni, povestea lui Letterman face ture în jurul lumii

A devenit celebru făcând glume, la televizor, pe seama ...tuturor, acum e el însuşi ţinta tuturor glumelor de la televizor. Poantele cu David Letterman - căci despre el e vorba - nu lipsesc din nici un show de divertisment din Statele Unite.

E drept, el a dat startul atunci când şi-a mărturisit aventurile cu colege de serviciu, în faţa a milioane de telespectatori. S-a spovedit după ce a fost şantajat, iar după spovedanie a urmat penitenţa în faţa soţiei. Tot la televizor!

Jay Leno e fericit: povestea cu Letterman e perfectă pentru genul de umor pe care îl practică de decenii: "Dacă aţi venit aici în seara asta să faceţi sex cu realizatorul programului, aţi greşit studioul! Clar?".

Letterman furnizează materie primă pentru toţi colegii lui de breaslă. Jimmy Fallon l-a "taxat" şi el pe celebrul prezentator: "A apărut pe piaţă o carte nouă - "De ce fac dragoste femeile". Sunt înşirate acolo cel puţin 237 de motive, iar Letterman le ştie pe primele zece!".

"Să ştiţi că eu nu am avut niciodată relaţii intime cu colege din echipă...Cu invitaţii... desigur, dar asta e altceva!", s-a amuzat Bill Maher.

De aproape două săptămâni, povestea lui Letterman face ture în jurul lumii. Totul a început când un bărbat i-a cerut două milioane de dolari dacă nu vrea ca relaţiile lui amoroase cu colege din echipa de la CBS să fie subiectul unui film. Letterman a ales să mărturisească totul în faţa publicului său.

Mai multe articole despre:
şantaj glume Jay Leno mişto