MENIU

Letizia Filippi tânjeşte după "supradotatul" Cristiano Ronaldo - GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo şi Letizia Filippi

Cristiano Ronaldo nu obţine performanţe ieşite din comun doar pe terenul de fotbal. Internaţionalul portughez de la Manchester United, în vârstă de 24 de ani, are în dotare secrete care le fac să tânjească după el chiar şi pe cele mai experimentate femei care i-au trecut prin pat.

Modelul italian Letizia Filippi, în vârstă de 30 de ani, nu a reuşit nici acum să-l uite pe Ronaldo. Frumoasa brunetă a povestit la un post de televiziune din Italia cum l-a cunoscut pe starul portughez, dar a dezvăluit şi câteva amănunte picante ale relaţiei.

"Ne-am cunoscut la un restaurand la Capri. Eu purtam pantaloni foarte scurţi, albi, un ticou alb şi tocuri înalte. Eram foarte frumoasă, iar el a fost foarte dulce, mi-a făcut o groază de complimente. A fost dragoste la prima vedere. Nu-l cunoşteam şi am fost umită de corpul lui. Am cedat şi am ajuns foarte repede în pat", a povestit Letitzia, adăugând că Ronaldo este "supradotat în toate privinţele" şi că experienţa trăită alături de fotbalist a fost una "fabuloasă".

Idila dintre cei doi nu a fost una de durată, însă Letizia Filippi speră să îl reîntâlnească în curând pe Cristiano Ronaldo. "Nu ne-am mai văzut, dar vorbim des la telefon şi mă gândesc deja că ne vom revedea", a mărturisit modelul italian.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU FOSTA IUBITĂ A LUI RONALDO.

Mai multe articole despre:
Cristiano Ronaldo model idila