MENIU

Lăcătuş: \"Titlul se va decide în ultima etapă\"

Foto: NewsIn

Marius Lăcătuş e sigur că titlul încă se joacă. Antrenorul Stelei a declarat în conferinţa de presă oficială dinaintea derby-ului cu marea rivală Dinamo că vede un scenariu asemănător cu cel de anul trecut, când titlul s-a decis în ultima etapă.

"Steaua nu joacă pe contraatac şi nici nu-şi face stilul după cel al adversarilor. Vom încerca să ne impunem stilul nostru. Avem nevoie de victorie, pentru că dacă vrem ca poziţia noastră să crească, trebuie să batem în meciurile acestea directe cu echipele care sunt implicate în lupta pentru titlu. Nu mai e nevoie să spun ce înseamnă acest meci pentru toţi steliştii, e un meci cu Dinamo, şi sper ca prin dăruirea jucătorilor pe care o vor arăta mâine. Nu cred că titlul e decis. Sunt sigur că se va decide totul la fel ca şi anul trecut, în ultima etapă", a spus Lăcătuş.

Derby-ul Steaua - Dinamo se va disputa vineri, de la ora 21.00, în Ghencea. După 29 de etape, Dinamo e lider, cu 61 de puncte, în timp ce Steaua e pe locul 4, cu 10 puncte mai puţin.