MENIU

Lăcătuş: \"Era să păţim la fel ca în Ghencea\"

Marius Lăcătuş

Antrenorul Vasluiului s-a declarat mulţumit de egalul cu Dinamo, 1-1, din Ştefan cel Mare. Lăcătuş recunoaşte că s-a temut de finalul partidei, când Dinamo a fost la un pas să câştige partida.

\"Sunt mulţumit, un punct în Ştefan cel Mare nu e la îndemâna oricărei echipe. Dinamo are un lot valoros şi poate câştiga împotriva oricărei echipe. Din păcate avem fluctuaţii în timpul jocului, alternăm momentele bune cu cele mai puţin bune. La un moment dat părea că putem pleca cu cele 3 puncte, dar pe final era să păţim ce am păţit şi în Ghencea. Un lucru bun e că am ajuns de foarte multe ori în faţa porţii, dar nu ne-am concentrat aşa cum trebuie\", a declarat Lăcătuş la GSPTV.

FC Dinamo şi FC Vaslui au încheiat la egalitate, în Ştefan cel Mare, scor 1-1, în ultima etapă a turului. Vasluiul a deschis scorul în repriza secundă, în minutul 52, dar Dinamo a revenit şase minute mai târziu prin penalty-ul executat de fostul jucător al moldovenilor, N\'Doye. Elevii lui Lăcătuş puteau pierde meciul în ultimele minute, când Kuciak a intervenit miraculos la şuturile lui Alexe şi Niculescu.

La finalul primei părţi a campionatului, Dinamo ocupă poziţia a opta în Liga I, cu 27 de puncte, în timp ce Vasluiul e pe şase, cu trei puncte mai mult.

Mai multe articole despre:
Dinamo Lăcătuş FC Vaslui