MENIU

Lăcătuş: "Cred în continuare că putem termina pe primele trei locuri"

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, că jucătorii roş-albaştri se simt penibil pentru situaţia în care se află clubul din Ghencea, însă a precizat că speră în continuare ca echipa sa să termine campionatul pe podium.

"Fotbaliştii mei, fără excepţie, se simt penibil pentru situaţia în care este echipa. Cred în continuare că putem termina pe primele 3 locuri. Este doar o perioadă grea şi sperăm să trecem peste ea cât mai repede. Nu putem merge la infinit cu aceste rezultate. Totuşi, nu cred că valoarea jucătorilor este de vină pentru acest parcurs prost, pentru că, în afara lui Mirel Rădoi, ei sunt aceiaşi care au calificat echipa în Liga Campionilor. Sper ca tot noi să scoatem Steaua din criză şi să începem să avem din nou rezultate", a declarat Marius Lăcătuş, la Sport.ro.

Lăcătuş a comentat şi relaţia dintre el şi suporteri: "Nu mi-au cerut toţi suporterii demisia, ci doar o parte. Peluzele au fost alături de mine şi de echipă. Am fost aclamat, dar la fel de bine trebuie să suport şi criticile şi să răspund de rezultate. Atmosfera din jurul echipei nu a fost favorabilă, dar asta nu e o scuză, chiar dacă sunt jucători care capotează în faţa unei astfel de presiuni".

Steaua a remizat, vineri, scor 1-1, cu Farul Constanţa şi are doar 9 puncte câştigate în retur din 21 posibile. Steaua se află pe locul 7, cu 38 de puncte.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Marius Lăcătuş