MENIU

La TIMON ALL INCLUSIVE clădirile de birouri vor intra în dezbatere publică

Foto: REALITATEA.NET

Joi 24 septembrie la ora 18:30 portalul Cladiridebirouri.ro găzduieşte în cadrul tIMOn – ediţia All Inclusive seminarul-dezbatere Spaţiile de birouri – ce impact au asupra afacerii noastre?. Evenimentul se înscrie în strategia de redefinire a conceptului de târg imobiliar şi face parte dintr-o serie de dezbateri deschise organizate pe întreg parcursul tIMOn, pe teme care privesc în aceeaşi măsură vizitatorii, expozanţii şi mass-media.

Joi 24 septembrie la ora 18:30, în Piaţa Constituţiei, sub umbrela seminarului Spaţiile de birouri – ce impact au asupra afacerii noastre?, Cladiridebirouri.ro si tIMOn  îşi propun să aducă o perspectivă din interior într-un domeniu asupra căruia plutesc deseori speculaţii: piaţa birourilor. Astfel, organizatorii  aduc împreună, faţă în faţă cu publicul, jucătorii de top din domeniu: DTZ Echinox, Real Time, Colliers, Esop, Archibus, Black Sea Global Services, Vitalis si MT&T.  

Subiectele fierbinţi ale perioadei includ: standardizarea clădirilor de birouri, medii de promovare eficiente, estimarea unui yield corect, evoluţia cererii şi a ofertei, preţuri, convergenţa pieţelor, birourile tip all inclusive, oportunităţile pieţei şi chiar birouri virtuale.

Axat pe nevoia de informare a publicului, seminarul inovează prin formatul interactiv, concentrat exclusiv pe întrebări şi răspunsuri. Dialogul va avea loc între experţi şi membrii audienţei în care se vor regăsi manageri şi antreprenori preocupaţi de impactul spaţiilor de birouri în afaceri, fie la nivel financiar, fie la nivel de imagine.

În plus, în cadrul seminarului se vor anunţa în premieră rezultatele studiului realizat de Cladiridebirouri.ro în perioada iulie-septembrie 2009, cu suportul specialiştilor de top ai segmentului office din România. Studiul suplineşte o lipsă resimţită de toţi reprezentanţii companiilor participante la seminar şi acoperă întreaga piaţă românească de clădiri de birouri, detaliind gradul de ocupare al acestora, cu o privire sinceră şi vizionară:

"Cererea slabă corelată cu cea mai mare suprafaţă de spaţii de birouri livrată într-o perioadă de şase luni, au condus la o rată totală de neocupare de 13% pe segmentul office" (Colliers)

"Interesul consumatorilor faţă de birourile tip all inclusive a crescut datorită disponibilităţii imediate a spaţiilor, eliminării costurilor de relocare sau suprafeţelor mici care pot fi contractate" (DTZ)

În următoarea perioadă "vor apărea multe clădiri de birouri goale la vânzare la preţuri foarte atractive" (Epsilon)

"Piaţa spaţiilor office va ajunge la nivelul atins în 2008 de-abia în următorii 5-7 ani" (Esop)

Seminarul pe tema Clădiri de birouri face parte din programul mai larg adoptat de tIMOn, de reprofesionalizare a pieţei imobiliare într-un moment în care toate segmentele real estate-ului intră în dezbatere publică.

Pentru a intra în direct cu specialiştii de top ai pieţei de birouri, înscrierile la seminar se fac la www.cladiridebirouri.ro/seminar.