MENIU

La Sibiu a avut loc prima convenţie internaţională de tatuaje găzduită în România

Foto: Realitatea TV

Artă pe piele şi muzică rock la prima convenţie internaţională de tatuaje din ţară. Sibiul a găzduit până duminică zeci de artişti tatuatori din 12 ţări, care şi-au arătat măiestria la Sala Transilvania.

Pasionaţii de tatuaje, piercing sau body painting au avut ocazia să-i vadă în acţiune pe unii dintre cei mai pricepuţi artişti ai genului. La acest eveniment au participat şi firme care se ocupă de chirurgia plastică, dar şi cu implanturi de modele siliconate sub piele. Toţi au venit din dragostea pentru arta corporală.

"Acest gen de eveniment care are tradiţie în vestul Europei strânge foarte mulţi participanţi, expozanţi, la fel şi public. Ne propunem un eveniment anual, un eveniment care să devină o tradiţie, la fel cum avem festivalul de jazz, de teatru, festivale cunoscute în toată Europa", a declarat Ovidiu Popârţan, unul dintre organizatorii evenimentului.

Pe durata celor trei zile de festival organizatorii s-au aşteaptat la un total de 5.000 de vizitatori. Aproape 40 de artişti din mai multe ţări şi-au demonstrat talentul, pe pielea celor dornici de o amintire permanentă.
Mai multe articole despre:
festival artişti Sibiu Eveniment tatuaj