MENIU

Klasnic continuă procesul contra medicilor care l-au îmbolnăvit de rinichi

Foto: www.glasdalmacije.hr

Internaţionalul croat Ivan Klasnic este decis să meargă până în pânzele albe cu procesul intentat medicilor de la Werder Bremen, pe care îi acuză că l-au îmbolnăvit de rinichi. După ce a fost în pericol de moarte din cauza unei afecţiuni renale, în martie 2007 Klasnic a primit un rinichi de la tatăl său, iar acum joacă la FC Nantes, în Franţa.

Atacantul croat şi-a reziliat contractul cu Werder Bremen din cauza afecţiunii la rinichi şi susţine că din cauza neglijenţei medicilor a pierdut 1,1 milioane de euro. Klasnic a acţionat în judecată gruparea germană şi pe medicii acesteia şi refuză să rezolve lucrurile pe cale amiabilă.

Werder Bremen i-a propus lui Ivan Klasnic 350.000 de euro pentru a rezolva litigiul în afara tribunalului, dar croatul nici nu a vrut să audă şi este decis să continue procesul. După şapte ani petrecuţi la Werder Bremen, Klasnic şi-a reziliat contractul cu gruparea din Bremen, după apariţia problemelor la rinichi. El a dat în judecată doi medici de la Werder şi două centre de reabilitare pentru neglijenţă medicală.

În faţa Tribunalului din Bremen, Klasnic a susţinut că scopul său în acest proces nu este acela de a obţine cât mai mulţi bani, ci a se face dreptate şi a se lua măsuri împotriva celor responsabili de suferinţa sa.