MENIU

Kelemen Hunor şi-a lansat candidatura la preşedinţie, la Arad

Foto: gandul.info

Uniunea Democrată Maghiară din România şi-a prezentat, luni seară, candidatul la prezidenţiale. Este vorba despre preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor. Lansarea lui Kelemen Hunor a avut loc la Teatrul Clasic \"Ioan Slavici\", din Arad.

Potrivit preşedintelui UDMR Arad, Kiraly Andras, la lansarea lui Kelemen Hunor au participat atât invitaţi din ţară, cât şi din străinătate.

Spectacol omagial intitulat "File din istoria naţiunii", prezentat la lansarea oficială a candidatului UDMR la preşedinţia României, a fost susţinut de Teatrul "Rado Vilmos" din Kecskemet, Ungaria.

Conducerea UDMR Arad a mai anunţat că a pregătit peste 200 de voluntari pentru strângerea celor 10.000 de semnături, repartizate filialei judeţene, pentru candidatura lui Kelemen Hunor. "La alegerile pentru Parlamentul European am obţinut un procent de 14%, la nivel judeţean. Acest rezultat a fost obţinut pe fondul absenteismului cetăţenilor români la urne. La alegerile prezidenţiale avem aşteptări mai modeste şi ne mulţumim cu un procent de 10%, la nivelul judeţului", a mai spus preşedintele UDMR Arad.