MENIU

Katie Hudson şi Owen Wilson, vacanţă romantică în Franţa

Foto: dailyblabber.ivillage.com

Actriţa Kate Hudson şi Owen Wilson s-au împăcat. Cei doi au fost văzuţi în timp ce luau cina, într-un cadru foarte romantic.

La începutul săptămânii, cuplul, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcat prin împăcările cu repetiţie, a petrecut câteva ore în portul Trouville-sur-Mer din Franţa, potrivit femalefirst.co.uk. "Păreau doi oameni normali. Ea îl ţinea de mână şi erau foarte drăguţi împreună. Nu aveau pretenţii de vedete", a declarat un chelner de la restaurantul unde cei doi au luat masa.

După două zile, Owen s-a întors la Paris unde alături de Jennifer Aniston promovează filmul "Marley and Me", iar Kate Hudson s-a întors în Statele Unite.

În urmă cu trei săptămâni, Kate a fost fotografiată de paparazzi în timp ce îi făcea o vizită actorului, la casa lui din Malibu. Atunci, zvonurile despre o posibilă împăcare a cuplului, au început să apară.

Kate Hudson şi Owen Wilson s-au cunoscut, în 2006, pe platourile de filmare, însă relaţia lor nu a durat decât nouă luni. Actorul nu a suportat ideea de a sta departe de frumoasa Kate şi a încercat să se sinucidă.