MENIU

Justin Timberlake şi Jessica Biel se giugiulesc în văzul tuturor - VEZI GALERIE FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Dacă cele mai multe cupluri celebre de la Hollywood se feresc de ochii admiratorilor, Justin Timberlake şi Jessica Biel îşi arată afecţiunea la un meci de baschet în faţa a mii de spectatori.

Marţi după-amiază, mai multe celebrităţi printre care Justin Timberlake, Jessica Biel, Jack Nicholson şi Dustin Hofmann au mers să susţină echipa de baschet LA Lakers.

Este o tradiţie ca la meciurile de baschet să fie difuzate imagini din public pe ecranele imense din arenă. Ei bine, organizatorii au difuzat la un moment dat câteva imagini cu Justin Timberlake şi Jesica Biel, care nu s-au sfiit să se sărute, în timp ce erau aplaudaţi de mii de spectatori. 

Mai multe surse au declarat că cei doi îndrăgostiţi se simţeau foarte bine unul în compania celuilalt şi glumeau tot timpul. Anul trecul, la numai patru luni după despărţirea de actriţa Camerin Diaz, Justin Timberlake a recunoscut că are o relaţie cu Jessica. De curând, un apropiat al cântăreţului a declarat că "Jessica este extraordinară, iar Justin este pregătit să facă pasul cel mare".

Mai multe articole despre:
Justin Timberlake Jessica Biel LA Lakers