MENIU

Judecătoria Sectorului 1 a respins marţi cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de Gigi Becali

Foto: wordpress.com

Judecătoria Sectorului 1 a respins, marţi, cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de Gigi Becali, hotărârea fiind definitivă.

Judecătoria Sectorului 1 ar fi umat să discute vineri, 17 aprilie, cererea de înlocuire a măsurii preventive dispusă în cazul lui George Becali, după ce patronul clubului Steaua a semnat o adresă prin care renunţă la această cerere care presupunea interdicţia de a părăsi ţara.

Cererea fusese făcută de avocatul Mariana Ştefan, care a fost desemnat de Corneliu Vadim Tudor să îi reprezinte interesele patronului clubului Steaua.

Înainte ca instanţa să se pronunţe, avocatul lui Becali, Gheorghiţă Mateuţ, a declarat, marţi, că aceasta nu poate decât să revoce măsura arestării preventive, având în vedere că atât procurorii cât şi judecătorii au încălcat norme de procedură penală.

De asemenea, Mateuţ a spus că, în cazul în care instanţa va dispune revocarea arestării preventive, procurorii au posibilitatea să facă recurs. În schimb, dacă instanţa respinge cererea de revocare, Gigi Becali nu are dreptul la recurs, potrivit legii.

 

Mai multe articole despre:
Gigi Becali candidat arest eliberare