MENIU

Jose Peseiro: "Eu şi cei din staff-ul meu ne-am primit banii, totul s-a rezolvat"

Foto: www.sportm.ro

Fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro, a declarat miercuri că şi-a primit restanţele financiare rezultate din rezilierea contractului său cu gruparea alb-vişinie.

"Ne-am primit banii, atât eu cât şi staff-ul meu tehnic. Domnul Sichitiu a fost cel care a rezolvat problema, chiar nu ştiu dacă banii vin de la Taher sau Copos. Acum voi merge la Pro Rapid pentru a mulţumi pentru colaborare tuturor celor de acolo şi pentru a-mi lua rămas bun. Mă bucur că s-au primit banii, altfel mă vedeam nevoit să mă adresez la FIFA, vorbisem deja cu avocatul meu", a spus Peseiro, care a plecat din România miercuri.

Antrenorul lusitan, care a preluat formaţia în urmă cu 6 luni, a ajuns la un acord cu oficialii giuleşteni pentru rezilierea contractului, în schimbul a aproximativ 300.000 de euro.

Conducerea clubului din Grant aşteaptă în aceste zile ajutorul financiar în valoare de 250.000 de euro promis de omul de afaceri Fathi Taher, după ce George Copos a plătit restanţele jucătorilor pe luna noiembrie.

"Conducerea clubului aşteaptă acum să se materializeze şi ajutorul promis de domnul Fahti Taher, împrumutul în valoare de 250.000 de euro, din care se speră să se ajungă la zi cu contractele jucătorilor. Restanţele pe luna noiembrie au fost achitate săptămâna trecută, din împrumutul acordat de domnul George Copos", se arată în comunicatul de pe site-ul clubului.

Săptămâna trecută, George Copos şi Fathi Taher au hotărât să finanţeze fiecare cu suma de 250.000 de euro clubul, pentru ca acesta să depăşească acuta criza finaciară cu care se confruntă. Banii erau destinaţi pentru achitarea clauzei de reziliere a tehnicianului Jose Peseiro, 300.000 de euro, dar şi pentru plata salariilor restante pentru luna noiembrie către jucătorii din Giuleşti.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos contract Jose Peseiro