MENIU

Jose Mourinho: Nu îmi place prostituţia intelectuală

Foto:blog.ecr.co.za

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a afirmat că este nemulţumit de presa din Italia din cauza faptului că a speculat că formaţia sa a primit un penalty în meciul cu AS Roma din ultima etapă, încheiat la egalitate, scor 3-3, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

"Au existat multe manipulări şi există un curent care vrea să manipuleze opinia publică. Nu îmi place prostituţia intelectuală, îmi place corectitudinea. În ultimele zile nimeni nu a menţionat că AS Roma are jucători valoroşi, dar va termina sezonul fără să câştige titlul. Nimeni nu a scris că AC Milan are 11 puncte mai puţin decât noi şi nu va câştiga titlul. Nimeni nu a spus nimic despre Juventus, care a câştigat atât de multe puncte datorită greşelilor de arbitraj", afirmat Jose Mourinho.

Tehnicianul a recunoscut că echipa sa a câştigat un singur meci datorită greşelilor arbitrilor, contra lui Siena. "Claudio Ranieri a spus că este umăr la umă cu Luciano Spalletti? Atunci eu sunt alături de Zenga, Del Neri şi Prandelli, toţi cei care au avut de suferit din cauza greşelilor din meciurilor contra lui Juventus şi AS Roma. De fiecare dată când deschid televizorul îl văd pe Spalletti, care este prieten cu toată lumea, dar mie nu prea îmi place să mă uit la TV. Nu ştiu dacă aceşti oameni plătesc să fie intervievaţi. Ştiu că mi se oferă bani pentru interviuri şi refuz pentru că nu manipulez realitatea", a adăugat antrenorul portughez.

Juventus îl acuză pe Mourinho că strică imaginea fotbalului italian

Reprezentanţii clubului Juventus Torino s-au declarat indignaţi de afirmaţiile făcute Jose Mourinho la adresa grupării bianconere, despre care a spus că este ajutată adesea de arbitri, şi l-au acuzat pe tehnicianul lui Inter că lezează imaginea fotbalului italian.

"După ce am citit cu atenţie declaraţiile făcute de antrenorul lui Inter, noi, cei de la Juventus, ne exprimăm stupoarea şi revolta faţă de acuzele care ne-au fost aduse. Solităm public celor de la Inter să se debaraseze de astfel de practici. Prin afirmaţiile sale, Mourinho a lezat nu numai imaginea lui Juventus şi a celor 14 milioane de fani pe care îi are, dar şi a întregului fotbal italian", se arată într-un comunicat postat pe site-ul echipei torineze.

Mai multe articole despre:
AS Roma presă Inter Milano Jose Mourinho